Totul pentru biserica si cele lumesti

Ca sa nu existe nici un dubiu, scrisoarea a fost primita pe mail, cine nu crede, poate sa verifice. Succesuri maxime!

Cand nu se ocupa de cele bisericesti, un preot de la Parohia Lazu din judetul Dolj, se inclina cu smerenie spre cele lumesti. Ca o dovada ca zicala “in spatele unui barbat puternic sta o femeie puternica” se confirma si la preoti, parintele nostru a cazut in pacat ajutat de sotia sa.

Doamna Simona Cimpoeru (aici, pana nu dispare), angajata la Regia Autonoma de Transport Craiova avand acces la baza de date a angajatilor regiei a completat, fara sa aiba acordul celor in cauza, formulare privind directionarea celor 2% din impozitul pe venit catre…unde credeti?? Parohia Lazu.

Desi unii dintre salariati aveau depuse formulare la Administratia Financiara catre alte entitati nonprofit, toti banii au intrat sub sutana preotului care motiveaza ca prin gestul lui a vrut sa faca o surpriza angajatilor regiei pe care  urma sa-i invite la hramul bisericii atunci cand lucrarile vor fi finalizate.

Exista suspiciunea ca pretotul Cimpoeru nu si-a insusit doar banii pentru anul 2011, el practicand astfel de lucruri lumesti de mai mult timp. Totul poate fi controlat foarte usor, iar domnul preot fiind inca un model … un model mizerabil, dar model!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*