Traian Basescu (campania pentru referendumul din 29 iulie)

 • basescu tvr Daca voi reveni, ultimul lucru pe care il voi face va fi sa fac compromisuri.
 • Vreau sa raman, in constiinta mea, un presedinte care si-a facut datoria fata de tara si fata de romani.
 • Pe mine nu ma intereaza pana la urma cine e la palatul Victoria. ma intereseaza sa se respecte legea.
 • Hotii trebuie dati in vileag, nu eu am scris articolul din Nature.
 • Aflasem dinainte un lucru pe care premierul l-a scos din CV, masteratul la Catania.
 • Cand am spus dottore ma refeream la celebrul masterat de la Catania.
 • Sa stiti ca povestea cu plagiatul din Nature a inceput de la jurnalistii romani.
 • Adrian Nastase a fost acuzat de oameni din propriul lui partid, de la oameni din propriul anturaj.
 • De asta m-a deranjat, ca stia ca acuzatiile vin din propriul partid, insa ma acuza pe mine.
 • Daca cineva vrea sa imi atribuie vreo implicarea, aceasta este ca am facut tot ce am putut sa izolez justitia de politica.
 • Nu imi apar scaunul prin prag. Nu vreau sa castig la masa verde, ca in liga lui Mitica.
 • Problema nu e scaunul pe care stau, am stat 8 ani, daca o fi sa nu imi duc al doilea mandat pana la capt, o sa plec cu constiinta impacata ca mi-am facut datoria.
 • Aceasta abordare, cum nu are presedintele majoritate il suspendam, este permisa de Constitutie in conditiile in care presedintele a facut lucruri atat de grave incat il suspendam.
 • USL, UDMR , UNPR de data asta l-au suspendat pentru ca nu are majoritate in Parlament. Il obliga pe presedinte sa isi formeze majoritati, ceea ce este anticonstitutional.
 • Avem CCR , avem legi. Vreau sa stiu doar care va fi conditia aplicata pe 29 iulie, desi, si asta este mai putin importanta pentru mine. Important este sa stau vertical.

3 Comments

 1. Domnule Presedinte
  cu tot respectul si stima pentru Dvs.Domnule Presedinte,am trecut de-a lungul timpului prin atitea platforme electorale,cu tot felul de promisiuni.din pacate,pe noi,cetateanul de rind,nu ne intereseaza ce culoare are politica.ne intereseaza sa avem un loc de munca din care sa ne ducem decent existenta.din pacate,lucrurile nu stau asa de foarte multa vreme.unde am ajuns???intr-o tara in care se pleaca pe capete in cautarea minimului de trai,de supravietuire.
  Domnule Presedinte,sintem persoane cu studii universitare,facute cu sudoare,si nu cu diplome pe bani,si am ajuns in ziua de azi sa fim sclavi in strainatatea.muncim pentru bani in afara tarii dind cu matura sau salahori,si stam cu diploma in buzunar.am plecat de pe posturi pentru care am facut pregatire si unde am ajuns?ce fac copiii nostri care au terminat scoala?nimic.ingroasa aceleasi rinduri.
  au trecut 20 de ani in care nu s-a facut nimic.decit ruina.si batalie pe fata care poate mai trage mai tare ciolanul.si cu noi,muritorii de jos,care nu sintem in politica,ce facem???ce ati facut si faceti pentru noi????
  nimic Domnule Presedinte!!! recunoaste-ti ca asta e realitatea.lasati batalia de orgolii si faceti ceva concret pentru tara.pe noi nu ne intereseaza ca e basescu sau ponta,vasile sau ion in fruntea tarii.oricine ca nume poate fi,dar sa se vada ca se misca ceva.domnule presedinte,vrem sa fim acasa pe perna noastra,sa muncim in tara noastra si sa ne respectam unii pe altii.asta vrem.ginditi-va cind va luati niste raspunderi asupra voastra,toti cei care sinteti in fruntea tarii.sa stiti domnule presedinte ca lumea se vede urit de tot cind traiesti pe pamint.e dezamagire,saracie lucie,haos,lehamite……

 2. Domnule Presedinte, sper ca poporul va intelege lupta dv de a nu va lasa invins de “SISTEM” ca dl Presedinte Constantinescu, si cred ca v-a iertat ca si mine pt ca v-ati asumat anumite masuri dure dar noi le-am inteles. Felul marsav si tertipurile folosite pt a ingenunchea INSTITUTIILE STATULUI si CONSTITUTIA ne-a jignit profund si numa mai simt in siguranta in tara mea….Nu va lasati invins de gruparile mafiotte , nu va lasati invins de “SISTEM”. si va rog sa nu va suparati ca nu ma duc la vot….pt ca nu as vrea sa regret candva ca am participat la mazilirea unui Presedinte

 3. DOMNULE PRESEDINTE,la referenduma sunt de partea dumneavoastra cu toata familia desi as avea motive sa fiu suparata. Ma numar printre bugetarii carora li s-au taiat salariile dar am inteles situatia grea in care se afla tara si pentru binele copiilor mei si a nepotilor am inteles aceste masuri. Sunt indignata ca in cutiile postale se primesc pliante care fac probaganda impotriva dumneavoastra.Astept ziua de 30 sa ne bucuram de plecarea acestor impostori din fruntea tarii. Daca veti reveni ganditi-va mai mult la invatamantul romanesc, nu pentru mine care sunt in pragul pensieici pentru copii si nepotii nostri care isi doresc un alt sistem de invatamant. Va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*