20 Comments

 1. Imi aduc aminte cand o facea joagar pe Gabi, iar la celalalt capat era Felix. Ce vremuri…

 2. Stiu ca Boureanu e un bou, stiu ca Firea e o penala, dar emisiunea a intrecut orice limita. Sunt amandoi vinovati in aceeasi masura, Boureanu nu e la prima abatere iar Firea e invatata sa aiba numai invitati docili care sa nu o contrazica si care sa-i cante in struna. CNA-ul unde pwla mea este ?

 3. Firea e o curva penala care plange pe umarul cui o asculta. Suge de la Voiculescu si dupa aia se da impartiala, penibil…:)

 4. Doamne ce prosti sunt astia care se iau asa de Boureanu si care ii dau dreptate lu’ Firea! Se stie ca Boureanu’ nu e nici macar un pic sfant, dar in emisiunea asta trebuie sa fii idiot sa sustii ca Gabi a facut bine ce a facut. E clar ca nu merita sa fie in emisiune. Orban vorbeste prea mult si Boureanu nu are voie sa spuna nimic.

 5. Mda…circ ieftin. Problema nu este legata de afacerile cu statul, ci cum se scot banii de la stat si faptul ca multe afaceri cu statul sunt platite cu mult peste valoarea reala.

 6. ce penibila ordinara,,,si se mai numeste ziarista si moderatoare? pai asta e profesionalism? Gabi unde te trezesti in bucatarie la tine unde dai ordine,,,rusine sa iti fie sa iti chemi inviatii in emisiune ca sa iti bati joc de ei,,,de- dreptul scandalos.
  Felicitari boureanu ca a ramas pana la final ,,desi se vedea clar ca intentia era sa il faca sa plece ca sa il poata barfi dupa/

 7. firea asta ii o mare panarama,,, dar mare, frate

  ii jale cu o asa virginica de moderatoare

5 Trackbacks / Pingbacks

 1. Jeg « TheBride's Weblog
 2. Scandalul dintre Gabriela Vrânceanu Firea şi Cristian Boureanu | zmenta
 3. Firea vs Boureanu. Antene vs PD-L. De ce se merita unii pe altii | daily teo
 4. N-am televizor
 5. Linkification @ Luxian's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*